مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار دادسرا

با سلام ، از طریق دفتر قضایی شکایتی علیه 3 نفر کردم به جرم تبانی و کلاهبرداری و ... که اونا از همدیگه الکی شکایت کلاهبرداری کرده بودن که با رد مال ملک منو بالا بکشن، که پروندشون هم کیفرخواست صادر شده و دادگاه هم رفته، درخواست ارسال شکواییه به همون شعبه دادیاری دادسرا رو دادم که تحقیقات کرده بوده و شماره پروندشون و غیره رو ذکر کردم و تو متن شکواییه درخواست رسیدگی توامان دادم، و پرونده رفت ثبت شد و وقت نظارت تعیین شد اما بعد حدودا یک هفته تو سامانه زد در تاریخ فلان طی شماره فلان کسر از آمار !! و پرونده مختومه شده ! علتش ذکر نشده ! خواستم بدونم علتش چی هست و ایا مراجعه حضوری باید بکنم یا دوباره شکایت کنم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

کسر از آمار دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها لف شدن پرونده ها ی متعدد و خروج آن از شعبه ای و ارسال به شعبه دیگر است