مشاوره حقوقی رایگان - کسری متراژ آپارتمان

باسلام من یک واحد اپارتمان معامله کردم قبل از معامله در بنگاه در حضور شاهد به خریدار تفهیم کرده ام که من واحد را به متراژ نمیفروشم فقط واحدی میفروشم ، ولی در مبایعه نامه متراژ تقریبی 70 متر نوشته شده ، حالا چند روز بعد از تحویل واحد ، خریدار تماس گرفته که ده متر کم میباشد ، و من گفتم که من متری نفروخته ام ، حالا خریدار میتواند ادعا کند یا خیر ؟

پاسخ ها :

ادعای خسارت کسری متراژ آپارتمان مطالبه خسارت کسری متراژ ملک خسارت کسری متراژ قانون کسری متراژ ملک کسری متراژ ملک کسری متراژ قوانین خرید و فروش ملک