مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ دیه

میخواستم بدونم مبلغ دیه من چقدر میشود

سی و نیم در صداز دیه ی کامل بابت خراشیدگی ( حارصه ) فرق سر آهيانه چپ سر و قدام سر ، و دو جراحت بخیه شده راست و چپ پیشانی و خراشیدگی ( حارصه ) راست پیشانی و پلک فوقانی راست و جراحت بخيه شده ( داميه ) راست صورت و بینی و سطح داخلی لب تحتانی و خراشیدگی ( حارصه ) چانه و جراحت بخیه شده سطح تحتانی چانه ( دامیه ) و خراشیدگی ( حارصه ) بازوی راست و ساعد راست و دو مورد خراشیدگی خلف دست راست وکف دست راست و خلف آرنج چپ و ساعد چپ و جراحت بخیه شده ( داميه ) انتهای تحتانی ساعد چپ و دو مورد خراشیدگی ( حارصه ) خلف دست چپ و خراشیدگی ( حارصه ) کف دست چپ و باسن راست و چپ و ران راست و زانوی چپ در دو ناحیه و ساق چپ و سه مورد خراشیدگی خلف پای چپ و دو مورد خراشیدگی ساق راست و مچ پای راست و خلف پای راست و شش هزارم دیه کامل بابت سیاه شدگی پیرامون چشم راست یک ششصدم دیه کامل بابت خراشیدگی حارصه بند اول انگشتان دوم و پنجم و بند دوم انگشتان دوم سوم چهارم دست چپ و یک هزارم دیه ی کامل بابت خراشیدگی ( حارصه ) سطح کف دستي بند دوم انگشتان سوم چهارم و پنجم دست چپ یک ونیم هزارم دیه ی کامل بابت کبودی زانوی چپ دو دویستم دیه ی کامل بابت خراشیدگی حارصه بند اول و دوم انگشت شست و بند دوم انگشت دوم و بند دوم و سوم انگشت سوم و بند دوم انگشت چهارم پای چپ و دو دويستم دیه کامل بابت خراشیدگی ( حارصه ) بند اول و دوم انگشت شست و بند اول انگست دوم و بند اول و دوم انگشت چهارم وبند دوم انگشت پنجم پای راست و هشت درصد از دیه کامل بابت شکستگی در سر استخوان بازوی راست که بدون عيب التيام يافته ی سه و نیم درصد از ديه ی کامل بابت آرش خونریزی شدید زیر ملتحمه چشم راست و ارش تورم شدید راست صورت و آرش ناحيه حارصه راست قفسه سينه و ارش ناحیه حارصه پهلوی راست و ارش ناحیه حارصه راست و چپ خلف تحتانی تنه و آرش ضرب دیدگی قفسه صدری و ضرب دیدگی شانه راست در حق مصدوم طرف دو سال از تاریخ وقوع جرم محکوم می نماید .

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میزان دیه در اجرای احکام و با رویت گواهی پزشکی قانونی ممکن خواهد بود