مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به طلاق از طرف زوجه

با سلام. همسر یکی از بستگان بدون عذر موجه، منزل مشترک با همسرش را ترک کرده و عدم تمکین زوجه اثبات و قطعی شده، ضمنا تمام مهریه و جهیزیه زوجه را نیز داده است، آیا زوجه میتواند فقط به علت اعتیاد زوج درخواست طلاق کند و یکطرفه طلاقش را بگیرد؟ از راهنمایی های شما و همکاران محترم شما کمال قدردانی و تشکر را دارم.

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
بایستی اعتیاد زوج‌ یک بار اثبات‌ بشود و زوج اگر تعهد به ترک اعتیاد داد و مجدد تستشون‌ مثبت‌ شد اون موقع به عنوان دلیل طلاق میشود بهش استناد کرد و رای طلاق صادر خواهد شد

یک وکیل

بله
يكي از شروط سند ازدواج كه حق طلاق و براي زوجه بيش بيني كرده اعتياد مضر مرد است
مضر يعني بخاطر اعتياد زوج توان تامين مايحتاج زوجه و ضروريات زندگي مشترك و نداشته باشه