مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باعرض سلام. اینجانب طبق قراردادی یک واحد اپارتمان از یکی از تعاونی ها پیش خرید کردم. و پس تکمیل واحد ها طبق مبایعه نامه ای پیش سند ثبتی که هم واحد و هم پارکینگ وانبار ان مشخص شده بود به بنده واگذار گردید و پس از مراجعه بنده به محضر مدیر عامل حضور پیدا نکرد و پس از مدتی پارکینگ و انباری که پشت سند بنده قید شده بود یکطرف در محضر به فرد دیگری فروخت بنده شکایت فروش مال غیر کردم تقاضای کارشناسی نمودم که بدلیل نفوذ مدیر عامل بدون بررسی منع تعقیب شد و هرچه به دادیار جهت اعتراض مراجعه کردم نپذیرفت تا حکم قطعی شد پس از گذشته دو سال دوبار شکایت کلاهبرداری کردم که در اینجا تمام مدارک و دادگاه بنفع بنده تمام شد. اما بازپرس گفته چو قبلا فروش مال غیر کرده ای و منع تعقیب شده من نمی توانم رای بدهم و امر مختوم شد. حال پس از گذشته ده سال بنده نتوانسته ام حقم را بگیرم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مدارک شما باید بررسی شود ممکن است ازطریق دادگاه حقوقی بتوانید احقاق حق نمایید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید