مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امر مختومه کیفری

با احترام
به علت جرم شرکت هرمی در سال 1399، با حکم اخلال کلان حکم حبس و جریمه سنگین دارم. تعدادی شاکی داشتم که از همشون قبل از صدور رای رضایت گرفتم. حال بعد از سه سال دو سه نفر دیگه اومدن شکایت کردن که به واسطه من در همان زمان گذشته وارد شرکت هرمی شدن. مبالغ هر شخص زیر صد میلیونه ولی با هم بیشتر از 100 میلیون میشه. در یک مورد بازپرس به اعتبار امر مختوم منع تعقیب داد که اعتراض کردن و در دو مورد دیگر در پرونده دیگر بازپرس به تحقیقات ادامه داده.

مگر میشه بابت یک فعالیت دوبار به دادگاه احضار شد؟
طرف دعوی اخلال در نظام اقتصادی دادستان هست.
ممنون میشم پاسخ بفرمائید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با توجه به سوال مطروحه نیاز به بررسی اسناد و مدارک و آراء صادره دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وحدت شاکی و متهم، وحدت موضوع یا واقعه مجرمانه از شرایط حصول اعتبار امر مختومه کیفری می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یکبار رسیدگی شده باشد مجدد نمی توان پیگیری کرد
مگر اینکه دلیل جدیدی به دست بیاد که در این صورت برای یکبار با دستور دادستان پرونده یکبار دیگر قابل پیگیری است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با تغییراتی امکان طرح شکایت وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تحت همان عنوان باشد نمیتوان مجدد شکایت کند مگر انکه انکه دلیل جدیدی ارایه داده باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده را مطالعه کنم تا بتوانم درست مشورت بدهم

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص مقام قضایی و قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگربر اساس دلایل جدیدی باشد امکانش وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
اعتبار امر مختومه نخواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده بایستی مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد.