مشاوره حقوقی رایگان - اتهام افترا

سلام ؛ در ساختمانی 8 واحدی زندگی میکنم ؛ فردی از ساکنین ضمن شکایت از بنده با اتهام واهی (انتشار تهمت ،‌ افترا ، فحش و الفاظ ركيك یا نسبتهاي توهين آميز و...، تهديد، مزاحمت ملكی) ؛ صورتجلسه ای را علیه بنده تهیه و از 5 نفر امضا گرفته (به غیر از من ؛ یک نفر دیگر امضا نکرده است) محتوی صورتجلسه کذب محض است. چگونه میتوانم ادعای خود را ثابت کنم ؟
آیا درخواست مواجهه حضوری شاهدین و تقاضای قسامه میتواند کمکی به کشف حقیقت بکند ؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.قسامه مربوط به امور جنایی است.شما باید اگر شاکی دلیلی دارد آن را مخدوش نمایید