مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه دفاع از انتسابی سرقت تلفن همراه

سلام امروز یه ابلاغیه ثنا برام آمد که دفاع از اتهام انتسابی دایره بر سرقت تلفن همراه ابلاغ شده و عدم حضور جلب است.؟
و از شهرستان ساوجبلاغ داد یاری دادسرا انقلاب ابلاغ کردن

من 5 6 ماه پیش یه گوشی به برادرم دادم و هم سیم کارت خودش و من رو با گوشی گم کرده و من شهرستان بندر عباس بودم!
ولی پدر و مادرم به کلانتری محل تهران تماس گرفتند و اعلام مفقودیت گوشی و سیم کارت کردن برای من و برادم و برگه مفقودیت کلانتری دارم لطفاً راهنمایی کنید...؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سوال خود را دقیق بپرسید. در چه خصوص راهنمایی می خواهید