مشاوره حقوقی رایگان - اتاق تعویض

حدود 3 سال پیش یک کامیون ایسوزو خریدم. موقع تعویض پلاک افسر بازدید با دیدن شماره اتاق نوشت استعلام از شرکت سازنده، رفتم شرکت بدون اینکه ماشین را بررسی کنند فقط به جوش شماره اتاق نگاه کرد و نامه ای به من دادند. که به من نگفت چی نوشته وقتی نامه را آوردم تعویض پلاک، افسر نامه را باز کرد. نوشته بود اصالت اتاق مورد تایید نیست. سپس مرا به آگاهی و دادسرا ارجاع دادن . کارشناس رسمی دادگستری ماشین را بررسی دقیق کرد و گفت که اتاق مشکلی ندارد و مال خودشه منتها چون کارخانه آنطور گفته بود به من گفت که بیا و برو دارد. حتی چند تا دوستان همکارش را آورد و نگاه کردن و آن ها هم تایید کردن فقط به قاضی نوشت که اتاق به ارگان دیگر هماهنگ است در هر صورت آش نخورده و دهن سوخته شدم الان بعد از سه سال قصد فروش ماشین را دارم ولی خیلی افت میخورد. حالا میخام راهنماییم کنید، که چطور این حق از دست رفته را برگردانم؟ ممنونم

پاسخ ها :

اشتباه شرکت سازنده در تایید اصالت اتاق کامیون اصالت اتاق خودرو مورد تایید نیست عدم تعویض پلاک به دلیل اتاق تعویضی خودرو اتاق تعویضی خودرو اتاق خودرو تعویض پلاک خودرو خودرو