مشاوره حقوقی رایگان - ثبت محضری صیغه دختر مجرد

باسلام. من میخوام با خانمی ازدواج موقت کنم. ایشون میگن بمدت یکسال ازدواج دائم داشتن و باکره نیستن. اما ازدواجشون ثبت محضری نشده. آیا راه قانونی وجود داره که بشه ایشون رو بصورت محضری صیغه کرد.؟ ضمنا بنا به دلیل حجب و حیا نمیتونن مسئله صیغه رو با پدرشون مطرح کنن..

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر دوشیزه نباشن نیازب به اجازه پدر جهت ثبت ازدواج نیست