مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

سلام وقت بخير
من یک استودیو تبلیغاتی ساخت تیزر و عکاسی دارم و در تامین محتوا و مدیریت پیج اینستاگرام مشاغل فعال هستیم
اخیرا پیشنهادی از یک رستوران داشتم که به تازگی افتتاح شده
که در ازای تولید محتوا و تبلیغات درصدی از فروش رو بجای دستمزد به ما تعلق بگیره
ارزش کار ما حدود 8 میلیون هست به صورت ماهانه
در اینصورت چه نوع قراردادی
باید بسته بشه
و اصلا این کار به صلاح هست؟!

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . ا.لا بسته به درامد رستوران دارد ثانیا قرارداد بایستی نوشته بشه که بعدا در صورت عدم پرداخت حق و حقوقتان بتوانید از دادگاه مطالبه کنید . ولی متاسفانه محل حاضر امکان ارسال قرارداد ندارد