مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از شکایت همسر سابق شوهرم بخاطر زدن سیلی به پسر بزرگش که با ما زندگی میکنه

سلام. وقت شما بخیر
شوهرم دو تا پسر 8 ساله و 14 ساله داره که با ما زندگی میکنند. رابطم با پسر کوچیکه خییییلی خوبه به حدی که منو مامان صدا میکنه و تا میرسم خونه میدوئه سمتم و همیشه میرم تو تختش تا خوابش ببره، واقعا مثل پسرم دوسش دارم و دلتنگش میشم و.... خیلی مهربونه. پسر بزرگشون اوایل خیلی خوب بود ولی مادرش روش تاثیر میذاره و اونم بخاطر تعصب روی مادرش با من نمیسازه. مدام بین من و همسرم اختلاف ایجاد میکنه. یک بار خیلی بهم بی احترامی کرد و سمتم اومد و مشتشو برد بالا منم زدم تو گوشش. یک بارم تو ماشین دقیقا جلو خونمون رسیده بودیم که بهم بی احترامی کرد همسرم ترمز زد و گفتیم از ماشین پیاده شو. پیاده شد و دیگه نیومد بعد فهمیدیم با مامانش هماهنگ کرده و شکایت کردن که من میزنمش و از ماشین پرتش کردم بیرون!!! در طول 1 سال و نیم که با ما هستش فقط یه بار یک سیلی زدم بهش و یه بارم از ماشین بخاطر بی احترامی کردنش پیادش کردیم. چطور تو دادگاه از خودم دفاع کنم؟ مگه میشه هر بی احترامی رو تحمل کرد و هیچی نگفت؟خیییلی بهش توجه و محبت کردم که شاید خوب شه اما نشد و مادرش رابطمونو خیلی بد کرد. چکار کنم؟

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام نیازی نیست که شما دلیل به دادگاه ارایه کنید که وی رانزدی او بایستی دلیل بیاره که شما کتکش زدید شما همینطور که انکار کنید دیگه نیازی به دلیل دیگه ندارید در ضمن بار اثبات جرم به عهده شاکی است

سحر رحیمی

سرکار خانم سحر رحیمی :

با سلام. در مورد ماشین اگه مالک و راننده ماشین پدرش باشه شما میتونید اظهار کنید همسرتون اقدام به اخراج پسر از ماشین کرده که قانونا هیچ جرمی محقق نشده و در مورد سیلی چون تربیت فرزندان در حد متعارف بر عهده والدین میباشد و در اینجا شما والده پسر نمیباشید و صرفا از اونها نگهداری میکنید و حضانتشون بر عهده شما هستش میتونید با تکیه به حضانت که مجبور به تربیت بصورت متعارف شوید گردیده اید و یا اگر کسی شاهد ماجرا نباشد کلا انکار کنید. البته در هر دو صورت مشکلی پیش نخواهد آمد نهایتا 100 تومن جریمه نقدی. روز بخیر