مشاوره حقوقی رایگان - پیامک سامانه ثنا

سلام خسته نباشید ، برای من یه پیامک اومده که پرونده شما با فلان شماره به فلان شعبه کیفری ارجاع داده شد ولی در سامانه ثنا رفتم هیچی نبود هیچ پرونده ای هم ندارم فقط چندروز پیش برای غیبت زندانی فیش حقوقی گذاشتم کفیل شدم میشه برای اون باشه ؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.حتما به دفتر خدمات الکترونیک مراجعه کنید وبه تبع اقدام فوری