مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید. من سال پیش 100 سکه از 500 سکه مهریه رو اجرا گذاشتم و با وجود اعسار زدن همسرم، دادگاه 3 تا سکه پیش و هر شش ماه یک سکه رو رای داد الان شوهرم برای پرداخت سکه دوم از اقساط، تعدیل و تقاضا تقسیط کرده. میخواستم بدونم آیا دادگاه قبول میکنه؟ و اینکه اگه قبول کرد و از تعداد شش ماه یک سکه کمتر شد؛ من میتونم 50 سکه دیگه از طریق دادگاه به اجرا بزارم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.دادگاهها معمولا تقسیط را قبول میکنند.از طریق دادگاه 50 سکه میتونید اقدام کنید.