مشاوره حقوقی رایگان - پرونده كيفری

سلام.
پرونده كيفری در آبان ماه سال گذشته برای من، تعيين گرديد، که این پرونده نیابتی بوده، درحال حاضر اين پرونده بعد از رسیدگی در تاريخ ٤ تيرماه 99 پیغام برام ارسال شد که پرونده مختومه شده است! الان سوال بنده این است که پرونده برای همیشه مختومه شده است؟ یا احتمال دارد بعد از چند ماه باز هم بررسی شود؟؟ ممنونم اگرراهنمایی کنید!؟باتشکر

پاسخ ها :

رسیدگی مجدد به پرونده مختومه شده رسیدگی مجدد به پرونده مختومه مختومه شدن پرونده پرونده مختومه