مشاوره حقوقی رایگان - نشت آب به طبقه پایین

سلام و احترام
وقت بخیر

حدود 3 ماه پیش خونه نبودیم و آب خونه بنده نشت کرده به طبقه پایینی و نفوذ کرده بود؛ سقف و بعضی از قسمتهای کاغذ دیواریشو خراب کرد. منتظر شدیم تا آب کاملا خشک شه و سقفش رو کامل دادم رنگ کردن، الان که نوبت به کاغذ دیواریش رسیده بنده گفتم که فقط جاهای آسیب دیده رو درست میکنم؛ اما ایشون میگن خیر اون یکی دیوارها رو هم باید عوض کنی! در حالیکه اثری از رطوبت در آنها نیست .
ما در این مورد به توافق نرسیدیم و ایشون گفتن ازت شکایت کنم تا کارشناس بیاد و ...
قانون در اینجور مواقع چی میگه؟ ازتون راهنمایی میخواستم که در اینجور مواقع چیکار میکنن؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما تا حدی که آسیب وارد کردید مسئول هستید نه بیشتر