مشاوره حقوقی رایگان - ثبت محضری عقد

سلام
من و همسرم الان یک سال و نیم هست که عقدیم ولی ثبت محضری نیست؛ الان هم میگه باید مکان زندگیمون شهر خودشون باشه بعد ثبت هم بکنیم دو سه سال دیگه هم صبر کنیم بعد بریم سر خونه؛ میگم اینجوری که نمیشه اونم میگه نمیتونم مادرت تو زندگیم دخالت میکنه. و این حرف ها چند بار رفتیم مشاوره ولی پاشو کرده تو یک کفش من الان چیکار می تونم بکنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام در خصوص مواردی که فرمودید مشاور خانواده می تواند به شما کمک کند اما در خصوص عدم ثبت ازدواج به صورت رسمی، باید عرض شود که در صورت شکایت همسرتان به حبس تعزیری درجه 7 یا جزای نقدی درجه 5 محکوم خواهید.