مشاوره حقوقی رایگان - اداره کار

یکسال پیش در شرکتی بعنوان مدیر کارخانه کار میکردم و بیمه اینجانب نیز رد میشده است.
بدلیل آشنا بودن با مالک کارخانه و دوری مسافت دفتر مرکزی فرصت عقد قرارداد نشد و هیچ مشکلی بابت حقوق هم نداشتم ولی متاسفانه شرکت اضافه کار بنده را پرداخت ننموده و علیرغم آن برخی شب ها بنده بعنوان معتمد ایشان در شرکت مانده ام.
آیا میتوانم برای اضافه کار و ماندن در کارخانه شکایت کنم؟ مدرک مورد استنادی برای این کار ندارم غیر از دستنوشته ها مگر اینکه خودشان کارکردها را ارائه دهند.
ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام میتوانید شکایت کنید