مشاوره حقوقی رایگان - بیمه کردن محجور از طریق قیم

باسلام و خسته نباشید خدمت شما. برادر اینجانب محجور می باشد و دارای معلولیت شدید ذهنی هست. من طی حکم دادگاه قیومیت برادرم را بر عهده دارم. برادرم از طرف بهزیستی بیمه خدمات درمانی می باشد. بنده خودم شاغل سازمانی هستم و می خواهم برادرم را بیمه تکمیلی کنم. ولی سازمان ممانعت می کند و می گوید نمی شود. باید بیمه پایه برادرت با خودت یکی باشد و نمی توانی بیمه تکمیلی خودت کنی چون بیمه تکمیلی فقط برای افراد تحت تکفل هست و برادر شما تحت تکفل شما نیست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که من می توانم ایشان را بیمه تکمیلی خودم با توجه به قیم بودن بکنم و چون بیمه پایه نامبرده با من فرق دارد آیا می شود یا نه ؟ ممنونم

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

باید به دادگاه مراجعه و حکم مبنی بر تحت تکفل بودن برادرت را بگیری تاشرکت بیمه متبوع وی را بیمه تکمیلی نموده ومتعاقبا مجاب به پرداخت هزینه های نامبرده گردد