مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتورسیکلت

با سلام و عرض خسته نباشید
یه هفته پیش بنده و دوست من با موتور سیکلت من به تفریح رفتیم متاسفانه موقع برگشت که دوست من راکب موتور سیکلت بود در حال عبور او نتوانست موتور سیکلت را کنترل کند و هر دو ما به زمین خوردیم رفیق بنده اول بر سر صانحه تصادف در اظهاراتش نقل کرد که او راننده موتور سیکلت بوده است ولی بعد از گذشت یک روز منکر حرف خود شده است و از بنده شکایت کرده که او راکب موتور سیکلت نبوده موتور بنده هم صفر میباشد و حتی سند موتور هم از کارخانه تحویل نگرفتم که بیمه ش کنم حالا کار ما افتاده به دادگاه میخواستم ببینم ایا میتونه من و محکوم کنه و ادعای دیه و خسارت کنه با وجود این که اون راکب موتور سیکلت بوده و بنده ترک نشین و لازم ذکره که بنده هم به خاطر اسیب هایی که از نظر مالی و جانی بهم وارد شده بعد از اینکه ایشون شکایت کرده بودن منم هم بلافاصله شکایت کردم.
خواهش میکنم کمک کنید و راه جلو پام بزارین

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

با توجه به اظهار اولیه خودشان مبنی بر اینکه رانندگی موتور سیکلت با ایشون بوده ادعای بعدی ایشان تاثیری ندارد.