مشاوره حقوقی رایگان - واژگونی با موتور سیکلت

با سلام
من با موتور اسنپ کار میکنم حدود 3 ماه پیش حدود ساعت 23:00 داخل یک کوچه تقریبا باریک که دوتا ماشین از کنار هم رد نمیشن در حال حرکت بودم یک ماشین از مقابل ورود ممنوع میومد من بخاطر اینکه نزنم بهش موتور و به سمت راست هدایت کردم به محض اینکه خواستم از کنارش رد بشم لاستیک موتورم رفت روی یک سری آشغال و زباله و کنترل موتور و از دست دادم خوردم زمین ،اون ماشینم به راهش ادامه داد رفت،دست راستم از ناحیه بازو و پای راستم هم از ناحیه زانو به شدت شکست و کاملا رفت تو پلاتین چند وقت روی ویلچر بودم هنوزم پامو نباید روی زمین بزارم،اوضاع زندگیمم خوب نیست،متاسفانه گواهینامه هم ندارم ،ولی موتورم بیمه ایران داره،آخرش چی میشه بیمه بهم خسارت یا دیه میده.ممنون اگه راهنمایی کنید جواب بدید.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکایت نمایید
باید ابتدا توسط کارشناس کروکی تنظیم گردد تا مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در بدو امر بایستی موضوع مورد کارشناسی قرار گیرد تا به سبب آن مقصرین وضعیت آشکار شوند و سپس بر مبنای آن اقدام به شکایت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع باید کارشناسی شود تا مقصر حادثه تعیین شود

میثم مهدوی برازنده

جناب آقای میثم مهدوی برازنده :

سلام
بهتر است محل وقوع حادثه را بررسی نمایید در صورت وجود دوربین مداربسته با استناد به تصاویر موجود، اقدام به طرح شکایت کنید. در اینصورت نداشتن گواهینامه مانع رسیدگی و احقاق حقوق شما نمی‌باشد.