مشاوره حقوقی رایگان - اخذ وام برای طلبکار

سلام
بنده به کسی بدهکار بودم و بعد از مدتی از بانک وام پیدا کرد؛ و گفت که بیا بگیرش و ضامن پیدا کن و پول رو بده به من، ندانسته کارهای بانک رو انجام دادیم. وام را گرفتیم ولی بعد از گرفتن وام متوجه سود بالای آن شدم؛ که تقریبا با سود پول نزدیک به 15میلیون بیشتر از بدهی طرف حسابم شد، آیا میشه کاری کرد طرف حساب خودش سود بانک رو بده و من اصل پول رو واریز کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام طبق توضیحاتی که فرمودید خیر راهی نیست چون متعهد وام شما هستید و این ارتباطی به اشخاص دیگر ندارد