مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ احضاریه

سلام، خسته نباشید.
موضوع ابلاغیه: دفاع از اتهام انتسابی. 5روز زمان دادن و بعدش جلب.
یک آیدی در تلگرام، به دوست من پیام داده که حساب باز کنه شماره اش رو بده بهش که رمز دوم و نت بانک داشته باشه؛ و گفته بهت ماهی 500 هزار تومن میدم. این دوست من حساب بهش داده و 500 تومن یک ماه براش میریزه؛ و بعدش دیگه جواب نمی‌داده که 45 روز پیش براش ابلاغیه اومده که 30 روز وقت دارید. بعد دوستم به اون آیدی پیام داده و گفته که شکایت شده از من و اون شخص هم گفته من پیگیری میکنم نگران نباش، درست میشه. دوست من از ترسش نرفت و 4 روز پیش برای دوستم دوباره ابلاغیه اومده که 5 روز زمان دارید و گرنه جلب میگیرن. اون آیدی هم بلاکش کرده و پیاماشو پاک کرده. میتونه اون آیدی تلگرامی که پیام داده بهش رو تو دادگاه رؤیت کنه؟ سپاس از شما

پاسخ ها :

زهرا  اميدي

سرکار خانم زهرا اميدي :

باسلام دوستتون اشتباه کردن باید بار اول میرفت وعلت اخطار رو جویا میشد اینطور خودش رو در مظان اتهام گذاشته تشریف ببرن دادگاه مربوطه وعلت رو بپرسن دادگاه با استعلام گرفتن و ردیابی به ایشون کمک میکنن که پیداشون کنن

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست شما در دام کلاهبرداران افتاده است چاره ای ندارد جز اینکه تمام ماجرا را با صداقت برای دادگاه تعریف نماید. حتماً به دادگاه مراجعه نمایید