مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام، من دو سال پیش خونه خریدم و به دلیل نداشتن پول، اجاره دادم. حالا با کلی وام و قرض پول مستأجرو جور کردم. حالا رییس جمهور گفته تمدید خودکار اجاره ها و مستاجر میگه من پا نمیشم . در صورتی که من خودم میخوام برم خونه‌ام و در این مدت کنار پدر و مادرم بودم و جایی برای زندگی ندارم. از چه راهی میتونم به خونه خودم برسم؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

دادخواست تخلیه بدید ودر جلسه اگر به تمدید خودکار اجاره ها استناد کردن بگید مثلا پدرنادرم قصد فروش خونه را دارن و من دیگه نمیتونم پیششون باشم
مسلما چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است....