مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام. بنده سی سال هست که با خانمم زیر یک سقف زندگی میکنم و هیچ دعوا و مرافعه ای نداشتیم؛ تا چند وقت پیش دختری برای پسر بزرگمان که ازدواج دوم او هست نشان کردیم. بنده گفتم یک طبقه از منزل شخصی خودم، در اختیار پسرم با اون دختر که از پدر محروم است و یتیم هست میگذارم؛ و به پسرم پیشنهاد دادم که به آزمایش و عقد برو گفت نه، باید یک سال بدون عقد این دختر با من باشد. بنده هم گفتم منزل با مدرک عقد به شما میدهم و خانه را اجاره دادم ولی خانم بنده به من گفتند تو برای چه خانه به رهن و اجاره دادی. خلاصه حرف و فحاشی کرد و با پسر بزرگم و پسر کوچیکم که هجده سال دارد دست به یکی کردن و منزل را ترک نموده؛ و به خانه پدر خانمم رفتند؛ و علیه بنده شاکی شده که خواسته مرا سر ببرد و شمشیر و قمه کشیده. در صورتی که چن ساله هنوز همسایه ای صدای ما را نشنیده و چوب هم دست من ندیده اند. سوال این هست که پسران من هیچ عقیده به قران و خدا و سوگند یاد کردن ندارند؛ اگر در دادگاه شهودی الکی و دروغ بگویند و مرا به کشیدن اسلحه سرد، محکوم کنند چیکار کنم؟ چون طمع مال دنیا آن ها را کور کرده. با تشکر از زحمات شما.

پاسخ ها :

زهرا  اميدي

سرکار خانم زهرا اميدي :

باسلام شما اگر درحضور قاضی صحبت کنید متوجه امر خواهندشد که شما اینطور که اونا میگن نیستید
شما میتونید یه استشهادمحلی هم بگیرید همراتون ببرید دادگاه

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید