مشاوره حقوقی رایگان - قانون اجاره به شرط تملیک ملک

سلام، صاحب خانه که خونه را ازش خریدیم، مسیر راه آب و فاضلاب (حمام و دست شویی) را بسته؛ و اجازه استفاده نمی دهد. ما فقط از همون مسیر لوله کشی می تونیم چاه بزنیم. آیا از نظر قانون کاری می توان پیش برد؟ البته زمین برای صاحبخانه هست و چاه از قبل داشته هم پر شده و ما الان چاه خروجی نداریم؛ چیکار میتوانیم انجام دهیم؟ طبقه بالا هم همین طور هستش و استفاده کرده و طبقه پایینی دچار مشکل شده؛ تو قولنامه حرفی از چاه نیست، ولی خونه از اول چاه داشته که الان به علت پر شدن و قابل تخلیه نبودن نمیشه استفاده کرد. در ضمن خونه قولنامه بوده؛ و قسط پرداختی تمام شده. صاحبخانه سند خونه را هم به علت مشاع بودن به نام نمی زند. ما گرفتار موندیم خواهشا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
یه اصل در قانون اساسی داریم که میگه هیچ کس نمی تواند اعمال حق خویش را وسیله ی اضرار به غیر قرار دهد .
لذا شما قطعا میتونید با استناد به این اصل و سایر اصول از خود دفع ضرر کنید و از دادگاه بخایید که ایشان را ملزم به اجازه حفر چاه جدید بنماید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر می رسد اگر مشکل چاه فاظلاب قابل حل نباشد بتوانید قرارداد را فسخ نمایید