مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله ملک

من ملکی ازپدرم با قولنامه عادی با حضورشورای محل که شوراکاتب الورقه وشاهد معامله فی‌مابین بنده وپدرم می باشد که ثمن‌ آن یک واحد مسکونی دیگرکه دارای سندرسمی هست در همان جلسه به شخصی دیگربابت پرداخت ثمن‌ معامله من وپدرم که حواله کردم پولش به پدرم که‌ خودش قبولش داشت ومن سندملک خودم رو انتقال دادم وملک پدرم متأسفانه دررهن بانک بوده متعهدوملزم گردید که فک رهن کندوبدهی بانک پرداخت درهمان روزتصادف کردوفوت نمود حالا هیچکدام وارث حاضربه انتقال سندبه نام من نیستند اصل قولنامه رو مفقودکرده ام ولی فتوکپی برابراصل دردفترخانه دارم مادرم وچندفرزنددیگرش می‌گویند برودادگاه میتونم حقوق خودم بگیرم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قراردادهای فی مابین باید بررسی و مطالعه گردند تا نظر شفافی به توان داد با این حال می‌توانید دادخواست اثبات بیع الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع علیه تمامی وراث بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اصل قرارداد را نداشته باشید طرح دعوا نتیجه ای نخواهد داشت
با کپی برابر است نمی توان طرح دعوا کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید با مدارکی که دارید دادخواست ابتدا اثبات بین و اگر قرارداد نیز دارید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با کپی نمی‌شود اگر خوانده ایراد کند دعوا رد خواهد شد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر اصل قرداد رو ندارید به مشکل میخورید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه با کپی نمی توانید طرح دعوا نمایید چرا که در صورت ایراد خوانده دعوی شما رد خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن مبایعه نامه مورد بررسی قرار گیرد و با گفتگو متقابل راهنمایی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با توجه به اینکه اصل مبایعه‌نامه را ندارید باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید و با ارائه دلایل و مستندات و معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام اگر اصل قرداد رو ندارید به مشکل میخورید