مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده به مرجع صالح

با عرض سلام و خسته نباشد. بنده از سال 88 یک خواسته ای را در دادگاه مطرح کردم که مربوط به قانون اصلاحات ارضی میباشد بعد از ده سال ارائه ی دادخواستهای مختلف و آراء مختلف کم کم به نتیجه ی نهایی یعنی الزام به تنظیم سند میرسیدم که وکیل خوانده طی رای وحدت رویه اظهار داشت که این پرونده در صلاحیت شورای اصلاحات ارضی میباشد و دادگاه صالح به رسیدگی نیست پرونده برای تعیین مرجع صالح به دیوان ارجاع شد که شعبه 36 دیوان عالی شورا اصلاحات ارضی را مرجع صالح به رسیدگی اعلام کرد پرونده به جهاد کشاورزی استان و قسمت اصلاحات ارضی ارسال شد و شوراء اینگونه نظر داد که ابطال سند رسمی و تنظیم سند به نسبت مالکیت خواهان در صلاحیت شورا نیست و ابطال سند رسمی در صلاحیت مرجع قضایی میباشد بعد از نظر شورا بنده دوباره دادخواست الزام به تنظیم سند را ارائه دادم که دادگاه بدوی با توجه به دفاعیات وکیل خوانده و محتویات پرونده های قبلی اعتبار امر مختومه صادر کرد که در دادگاه تجدیدنظر نقض و برای رسیدگی ماهوی به دادگاه بدوی ارجاع داده شد حالا سوال بنده این است با توجه به این که دیوان شورا اصلاحات ارضی را مرجع صالح به رسیدگی معرفی کرده و شورا هم رسیدگی ماهوی انجام نداده و دادگاه را صالح دانسته و بنده از طریق دادگاه ادامه دادم آیا خوانده پس از حصول نتیجه به نفع بنده میتواند اعاده دادرسی کرده و پرونده را به دیوان بفرستد و بگوید علی رغم دستور دیوان که شورا را مرجع صالح اعلام کرده خواهان دوباره از طریق دادگاه اقدام کرده است؟ چون شنیدم که رای دیوان که بالاترین مرجع میباشد لازم الاجرا میباشد و باید شوراء اصلاحات ارضی به پرونده رسیدگی کند. با تشکر فراوان از وقتی که گذاشتید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید مدارک و ارا بررسی شود.ولی علی الظاهر مشکل خاصی متصور نست.