مشاوره حقوقی رایگان - عضویت در هیات علمی

بنده با داشتن تعهد خدمت به میزان 3 برابر مدت تحصیل در سال 72 با مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه فارغ التحصیل شدم . به علت عدم آگاهی اینجانب از قوانین، فقط درخواست خود جهت عضویت در هیئت علمی دانشگاه را به معاونت آموزشی نوشتم که رد شد. اما یک نفر قبل از من و یک نفر بعد از من با مدرکی مشابه مدرک تحصیلی من به عضویت هیئت علمی درآمدند. ناامیدی من از دادرسی موجب شد تا الان هیچ شکایتی به دیوان عدالت ننویسم. توانایی های بالایی در تخصص خود دارم که قابل ارایه است. آیا میتوانم الان شکایت کنم

پاسخ ها :

عضویت در هیات علمی دانشگاه استخدامی هیات علمی دانشگاه هیات علمی دانشگاه استخدام هیات علمی هیات علمی