مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از آموزش و پرورش در صورت تعهد خدمت

با سلام. بنده استخدامی سال 98 آموزش و پرورش هستم و تعهد 10 ساله خدمت دارم. و چند ماهی هست که رسمی شدم. اگر از فراخوان هیات علمی دانشگاه ها قبول بشم چگونه باید استعفا بدم از آموزش و پرورش؟

پاسخ ها :

استعفا از آموزش و پرورش در صورت تعهد خدمت استخدامی هیات علمی دانشگاه استعفا