مشاوره حقوقی رایگان - خسارت آتش سوزی

باسلام. منزلی اجاره کردم و بر اثر اتصال برق اسپیلت اتش گرفته و وسایل سوخته و خانه مقداری تخریب شده. حدودا مجموعا 40 میلیون خسارت خورده. گزارش اتش نشانی نوشته علت حریق غیرعمدی و بر اثر اتصال برق کولر بوده است.
صاحبخانه قبول نمیکند. من چگونه میتوانم با تشکیل پرونده از ایشان پول بگیرم و هزینه وکالت چقدر است؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

شما باید بر اساس نظریه کارشناس دادخواست مطالبه خسارت وارده را تقدیم بنمایید. برای حق الوکاله باید به صورت حضوری با یک وکیل صحبت کنید.