مشاوره حقوقی رایگان - چطور میتوانم پلاکم را بگیرم بدون داشتن قولنامه یا وکالتنامه

حدود 4 سال پیش خودرو و تمام مدارک خودرو رابه نمایشگاه تحویل دادم قرار بر این شد بعد از فروش خودرو با خریدار به تعویض پلاک برویم اما بعد از گذشت چند هفته متوجه شدیم صاحب نمایشگاه خودرو را فروخته و خودش نیز به جرم کلاهبرداری فرار کرده و نمایشگاه نیز پلمپ شده خریدار خودرو نیز به جرم حمل مواد مخدر دستگیر شده و خودرو در پارکینگ نیروی انتظامی است سوال بنده این است که چطور میتوانم بدون در دست داشتن قولنامه یا وکالتنامه و کلیه مدارک خودرو پلاک خود را دریافت کنم ؟؟

پاسخ ها :

سميرا مويدي

سميرا مويدي :

استان :

سلام برای اثبات دعوی در دادگاه نیاز به دلیل محکمه پسند دارید که میتوانید با شهادت شهود احقاق حق کنید