مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام .. من پدر بزرگم یعنی پدر پدرم. بیست سال قبل به همه پسرانش خانه جدا داده .. و به پدر من هم داده .. اما آن موقع خانه مان سند نداشته ... و چندین سال پدرم در آن خانه زندگی کرده و در همین خانه متولد شدیم. و پدرم فوت می‌کند .. وهنوز هم در همین خانه هستیم .. اما آن موقع سند نداشته ما بچه بودیم. و الان پدربزرگم قبل از مرگش وصیت کرده که این خانه متعلق به فرزندان پدرم یعنی ما هست ... که سند هم به نام ما درست بشه. سوالم این بود. آیا این خانه جزو پیش مرگ محسوب می‌شود؟ آیا چیزی از خانه هم به پدربزرگم تعلق می‌گیرد؟ چون در وصیت چیزی نگفته.

پاسخ ها :

سميرا مويدي

سميرا مويدي :

استان :

اگر در قالب وصیت اقرار به ابن کردند که ملک متعلق به ورثه پدر مرحوم شماست این وجهه قانونی ندارد ولی اگر تنها اقرار کردند که ملک برای شما بوده میتواند برای شما قابل استفاده باشد بهتر است قبل از فوت پدربزرگتان نوشته ایشان را به یک وکیل رطمی نشان بدهید