مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با دختری که فکر میکردی مجرده اما متاهل بوده

سلام وقت بخیر من با دختری آشنا شدم تا حدی که کارمان به جایی کشید که با هم ازدواج کنیم بعد متوجه شدم که طرف مقابل متأهل هست اما من خبر نداشتم یک نفر بود که تماس میگرفت که بهم میگفت خواستگارم بوده و ... خلاصه دروغ بهم میگفت، الانم مطلع شدم که شوهرش از من بخاطره فریب دادن و رابطه نامشروع شکایت کرده، من باید چیکار کنم میتونم متقابلاً شکایت کنم یا اینکه محکوم هستم، ممنون میشم پاسخ بدید، با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

موضوع با مشاوره پیامکی و تلفنی حل نمیشود. وکیل بگیرید