مشاوره حقوقی رایگان - موقوفه

سلام
یک موقوفه خاص با يك وقفنامه وجود دارد، واقفين در هنگام وقف موقوفه را به متولی نسلا بعد نسل اولاد ذكور ارشد سپرده اند، حال آنكه متولي در سال ١٣٥٥ فوت نموده و بر طبق اختياراتي كه وقفنامه به دادستان ميدهد، دادستان وقت با عدم صلاحيتي كه فرزند ارشد متولي داشته موقوفه را به شخص ديگري به عنوان متولی ميسپارد،حال بعد از نزديك به ٦٠ سال فرزند ذكور دوم كه فرزند ششم آن خانواده هست مدعي متولی گری موقوفه شده است
سوال
آيا با توجه به اينكه ايشان فرزند ششم و فرزند ذكور دوم ميباشند بر طبق گفته وقفنامه كه ميگويد اولاد ذكور ارشد نسلا بعد نسل، ايشان اولاد ذكور ارشد به حساب ميآيد؟
نكته
موقوفه يک حسينيه هست و شخص مدعي در طول اين ٦٠ سال هيچگونه حضوري در هيچ مراسمي پيدا نكرده است و حال حضور ايشان باعث نفاق است
ممنون