مشاوره حقوقی رایگان - ارسال عکس با حجاب در پیام رسانها

با سلام
دختری مذهبی هستم دو سال قبل دو سه تا از عکسهای با حجاب خودم رو برای معرفی ازدواج فرستادم برای طلبه ای که ایشون هم یه فرد مطمئن بهم معرفی کرده بود. البته با اطلاع خانواده ام اینکار رو انجام دادم ...
اول هم عکس نمی فرستادم و گفتم باید به خانواده اطلاع بدم و بعد فرستادم چون یکی از عکسها تار بود ایشون گفتن دو سه تا دیگه بفرستم که اونکه واضح هست رو برای معرفی ازدواج داشته باشن...
البته ایشون شخص آبروداری هستن .. اما نگرانم بازم چون میگن گوشی به نت وصل میشه اطلاعات بیرون کشیده میشه ...خیلی نگرانم لطفا راهنمایی ام کنین. تو تلگرام فرستادم عکسها رو
البته اخیرا بهشون پیام دادم که لطفا مشخصات و عکسها م رو از گوشیتون پاک کنین.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.در صورت سوءاستفاده میتوانید شکایت کنید.