مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقيف موبايل

سلام وقت بخير بازپرس دادسرا ارشاد بخاطر اتهام منافى عفت گوشى اينجانب رو دادن رصد با توجه به جواب رصد و فقدان محتويات مجرمانه از دادن دستور قضايى براى رفع توقيف امتناع ميکند بنظرتون چکارکنم؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام بازپرس می تواند به جهت ادامه تحقیقات ازرفع توقیف چیزی که توقیف کرده امتناع کنه تا شاید مدرکی دیگربدست آورد البته یه درخواست بنویسید ازش درخواست کنید چون پاسخ استعلام نشان داده که گوشی اینجانب فقدان محتویات مجرمانه است لذا رفع توقیف گوشی مورداستدعاست