مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو با سیلندر و موتور معیوب

اینجاب تقریبا در بهمن سال 1398 خودروی 206 به مدل 88 خریدم که یک قولنامه دستی خود فروشنده نوشت، که به شرح زیر بود، خودروی فوق به رویت خریدار و مکانیک خود خریدار در آمد و بدون شاهد برگه قولنامه را امضاء کردیم، اما فردای روز خرید متوجه شدم که سیلندر و موتور ماشین عیب دارد
با خود فروشنده چند مکانیک بردیم و همه خراب بودن سیلندر و موتور را تائید کردند و اما خریدار زیر بار نرفت و قبول نکرد، قبل از فهمیدن عیب خودرو اقدام به تعویض پلاک کردیم. ولی سند قطعی محضری نزدیم. 3 میلیون پول ماشین هم پیش بنده است. برگ سبز خودرو بنا به گفته ایشان برای تنظیم سند دست خریدار است. میگوید 3 میلیون رو بیار سند بزنم. برگ سبز هم به من نمیدهد. آیا بنده میتوانم شکایت کنم و خسارت ماشین و برگ سبز خودرو را از ایشان بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

مطالبه خسارت خودرو معیوب خرید خودرو با سیلندر معیوب خرید خودرو با موتور معیوب عیب در خودرو خریداری شده سند خودرو خودرو خسارت