مشاوره حقوقی رایگان - دعوای چک برگشتی

با سلام
بنده دو سال پیش پشت یک چک دوستم به مبلغ 25 میلیونی را امضا کردم که فقط دو امضا بدون نام نویسی بعد مشخص شد رفته پول نزولی گرفته. از ما شکایت شد پارسال برج 7 و صادر کننده چک دو عدد چک 25 میلیونی داده بوده و توافق کرد مبلغ هر چک را طبق صورتجلسه دادگاه ظرف مدت دو ماه پرداخت کند. چون پرداخت نکرد. مجدد دارنده چک از من بعنوان ضامن چک شکایت کرده. آیا میشود مبلغ 10 میلیون را به حساب دادگاه واریز کرد بابت حکم 25 میلیون تومانی تا بقیه را بعدا واریز کرد. دارنده چک راضی به گرفتن 10 تومن نمیباشد. آیا در کارشناسی خط امضای خالی میتواند دلیل محکومیت شود و من بعنوان ضامن شناخته میشوم یا ظهرنویس. سوال آخر . در صورت محکومیت بیشتر از مبلغ چک . ضامن باید اصل مبلغ چک را بپردازد یا تاخیر و تادیه و ..
با تشکر از لطف شما در جوابدهی

پاسخ ها :

امضای ضامن پشت چک ضامن چک مسئولیت ضامن چک چک برگشتی ظهرنویس چک چک ضامن خسارت تاخیر تادیه چک خسارت چک