مشاوره حقوقی رایگان - جعل تاریخ چک

باسلام. بنده ظهر حواله ای (چک قرض الحسنه) را به مبلغ 850 میلیون را بعنوان ضامن امضا و صادر کننده متواری شد خواهان تا تجدیدنظر هم بنده را محکوم کرده الات توسط حدس یکی از کارشناسان خط تاریخ این چک دستکاری شده چون بنده ظهرنویسم میتونم شکایت جعل کنم؟ متشکرم.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام، اگر جعل قابل اثباته بله میتونید شکایت کنید . البته صرفنظر از شکایت اگر محکوم به پرداخت شدید باید پرداخت وسپس از صادر کننده حواله ، مبلغ پرداختی با خسارات رو مطالبه کنید. (جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001) مشاوره با نصف قیمت