مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن از خانواده

سلام وقتتون بخیر من 18سالمه و آرامش ندارم تو خونه اذیت میشم از نظر روانی .. میتونم قانونی جدا شم ؟!
آگه میشه پدر ماهیانه میده ؟! و اینکه حتما باید خونه و درآمد داشته باشی یا میشه رفت پانسیون و بعد از جدا شدن بری سرکار؟!

پاسخ ها :

یک وکیل

سوالات ارتباطي با هم نداشتن
جدا شدن قانوني از والدين نداريم تا سن و شرايط معيني پدر مكلف به پر داخت نفقه است

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
شما سوالتان کاملا مبهم هست
معلوم نیست خانم هستید یا اقا؟ متاهلیدکه میخواهیدجداشوید؟ سر کاررفتن حق حیاتی هر انسانی است وهیچکس نمیتواند مانع شماشود مگر شغلی که خلاف و حرام باشد‌مثل تولید وپخش مواد مخدر یا کارکردن در باندهای فساد