مشاوره حقوقی رایگان - خانواده معتاد

سلام من ی پسر 19 سالم پدرم از بچگی من فوت کرد من چیزی به ارث نذاشت نزدیک 14 سالم شد که حقوق بازنشستگی پدرم به ما رسید و مادرم هیچی بهم نگفت و همشو خرج موادش میکرد من دو سال پیش متوجه شدم و تا الان هیچی برام پس انداز نکرده هرچی پول در میاریم همه خرج موادش میشه من تازه دیپلم گرفتم و نمی‌خوام تو این خانواده کثیف باشم لطفا کمک کنین اگه اینجا بمونم مثل خودشون معتاد میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید کار کنی تا مستقل بشی اگر میخواهید به درس ادامه دهید تا پایان تحصیلات درصدی از حقوق پدر را میتوانید مطالبه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید زندگی مستقلی برای خود انتخاب کنید واگر ادامه تحغ دهید تا پایان تحصیلات مقداری از حقوق پدر به شما میرسد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از لحاظ مالی لپاگر دانشجو هستید واجب النفقه می باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما با توجه به اینکه سن 18 سال را رد کرده اید رشید محسوب می شویم و می‌توانید هر اقدامی داشته باشید میتوانید ارثی خود را هرچه که هست مطالبه کند تمام حق و حقوق خود را دریافت نمایید و به صورت مستقل با حفظ احترام به مادر زندگی مستقلی را داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به سن قانونی رسیده اید و می توانید مستقل زندگی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اورژانس اجتماعی کمک بخواهید و اگر دانشجو هستید نفقه و خرجتان بر اساس خقوق پدر باید پرداخت شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید مستقل زندکی کنید نیازی ب اجازه کسی ندارید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

لطفا با اورژانس اجتماعی 123 تماس حاصل فرمایید .

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

از طریق بهزیستی اقدام کنید واز مددکاران اجتماعی کمک بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اموالی که متعلق به شما بوده است و مادر به نفع خود ، خرج کرده اند ، قابل مطالبه است و شما می توانید حق و حقوق خود را نسبت به ماترک پدر خویش ، دریافت کنید . ابتدا توصیه می شود که از طریق اظهارنامه اقدام کنید .