مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد شکایت از همسایه

باسلام
پسر جوانی در اپارتمان ما مالک است که کلید در حیاط و در واحد خود را به دوستان خود می دهد و هراز گاهی فردی غریبه وارد اپارتمان می شود. خودش عنوان میکند دوستانش هستند که از شهرستان می آیند و خودش چون کار میکند نمیتواند خانه باشد تا در را باز کند کلید به آنها داده. بنده نگران امنیت خودم و همسرم هستم و در این مورد تذکر دادم گوش نمیکنند. حتی گاهی اوقات به مسافرت میرود و کلید را جایی میگذارد و دوستانش میایند و در غیبت او در خانه هستند. میخواستم ببینم اصولا آیا می توان شکایتی در این مورد کرد و اگر میشود چگونه و از چه طریق؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.صرف رفت و امد به انجا جرم نیست مگر کار خلافی از انها ببینید یا مزاحمتی را ایجاد کنند.