مشاوره حقوقی رایگان - تصادف از پشت

سلام
من در حرکت بودم جایی که حداکثر سرعت 110 بود با سرعت 100 تا
به جایی رسیدم که محدوده شهر بود و زده بود سرعت مجاز 50
منم سرعتمو کم کردم البته بدون ترمز و برداشتن پا از روی گاز
ضمنا لاین بفل یک تریلی بود و لاین دوم من
یک دفعه از پشت یک موتور از پشت تریلی اومد تو سبقت و به من زد و ماشینمو بردن پارکینگ
مقصر کیه و چطور باید ماشینمو ازاد کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تشخیص مقصر بودن با کارشناس تصادفات است .و شما حق اعتراض دارید .و برای رفع توقیف هم اگر بیمه و سایر مدارک معتبر داشته باشید بعد از استعلامات لازم و اثبات صحت مدارک ،رفع توقیف به عمل می اید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
افسر راهنمایی رانندگی خسارت و کروکی راتعیین میکند و وکلا نمیدانند ونمیتوانند قضاوت کنند که کی مقصره
برای ازادی خودرو هم باید از مقام قضایی نامه رفع توقیف بگیرید