مشاوره حقوقی رایگان - حکم تعلیق مواد مخدر

باسلام مقدار 57 گرم شیشه از خانمی داخل منزل گرفتن ولی همه این مواد مال خودش نیست و تازه افتاده بود تو خط مصرف شیشه ... توی دایره مواد مخدر بعلت اینکه مصرف کرده بوده همه رو گردن گرفته دوماه قرار بازداشت زدن براش ... سابقه ای هم تا حالا نداشته اصلا ... نگهدارنده زدنش ایا امکان تعلیق حکمش هست چطور میشه اقدام کرد ... با وثیقه چطور امکانش هست ازاد بشه

پاسخ ها :

تعلیق مجازات نگهداری مواد مخدر نگهداری مواد مخدر تعلیق مجازات مواد مخدر تعلیق حکم وثیقه