مشاوره حقوقی رایگان - مرجع صالح در رسیدگی

آقای م. يک مأمور ارتش و ساكن هنگ مرزی تايباد است. به دلايل شخصی تصميم می گيرد از ارتش خارج شود. اما
تشريفات قانونی استعفا را انجام نداده و از خدمت فرار ميكند. وی به شيراز گريخته و در همان شهر مرتكب يک فقره قتل عمد
مي شود. سپس، در مسيرش به فسا (فسا شهری از توابع استان فارس است)، مقداری مواد مخدر حمل كرده و البته، در همان
شهر فسا با فردی درگيری لفظی پيدا كرده و به وی توهين ميكند. به صورت مستدل تبيين بفرمائيد كه كدام مرجع يا مراجع
صلاحيت رسيدگی به جرايم آقای م. را دارند؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

محلی که جرم مهم تر در حوزه ان اتفاق افتاده صالح به رسیدگی ست