مشاوره حقوقی رایگان - یک جرم که رای صادر و مختومه شده دوباره بعد از 20 سال مجددا شکایت کردند

سلام علیکم وقت بخیر بنده در سال 1379 به جرم اختلاس دستگیر و زندانی شدم و به موجب رای دادگاه قبل از صدور رای وجه مورد اختلاس را واریز نمودم و بانک نیز به دادگاه نامه داد که مبلغ مورد ادعا را دریافت نموده و رضایت دارد الان بعد از 20 سال دوباره بانک به نظر کارشناسی که خودش تهیه کرده ادعا نموده رقم اختلاس بیشتر از مبلغی بوده که قبلا رضایت داده و قاضی هم شکایت شاکی را پذیرفته و رای به محکومیت خوانده صادر کرده و باید برود تجدید نظر آیا این کار قاضی قانونی هست که یک نفر را به یک جرم و در یک محل و با یک منشا واحد و شاکی واحد محاکمه کرد؟ آنهم بعد از 20 سال پس از مختومه شدن و بسته شده پرونده و 28 ماه هم زندام بودم بابت جریمه سهم دولت و غیره .با تشکر از شما

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بستگی به متن رضایت نامه دارد ...در هر حال امکان شکایت کیفری وجود ندارد و نهایتا میتوانند دادخواست حقوقی بدهند