مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق مستمری پدر و مادر توسط فرزند اناث

باسلام. من حدود 10سال هست که از همسرم جدا شدم و حقوق پدر و مادرم رو از سازمان بازنشستگی کشوری دریافت میکنم. حدود 1ماه هست که به عقد موقت شخص دیگری در آمدم که به اختلاف برخوردیم و من به خانه خودم برگشتم. و حالا آقا مرا تهدید میکند که با ارائه دفترچه عقد موقت به سازمان حقوق مرا قطع میکند. آیا حقوق بنده قطع میشود؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.عقدموقت موجب قطع مستمری نمی گردد مگراینکه درعقدموقت شرط نفقه شده باشد ویا عقد موقت بسیارطولانی مدت(مثلا99سابه)باشد.