مشاوره حقوقی رایگان - تغییرات صورتجلسه شرکت

آخرین روزنامه رسمی شرکت سال 94 بوده در حال حاضر در سایت ثبت شرکتها فرم های مربوطه به تغییرات شرکت را که میخواهیم پر کنیم از طرف روزنامه رسمی مسدود است برای عدم پرداخت بدهی تماس تلفنی جواب نداد در صورتی که شماره پیگیری تاریخ و تمام مواردی که هزینه را پرداخت کرده ایم را دارم چه کار کنم؟!
با تشکر بسیار فراوان سید
یک سوال دیگر من تا به این زمان چگونه بدون پرداخت هزینه روزنامه رسمی چاپ شده و دست ما هست مگر میشود هزینه نداده باشیم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید حضورا مراجعه کنید و علت را پیدا کنید.