مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پارکینگ

سلام و عرض ادب حدود 11 سال پیش ملکی را بصورت مشارکتی برای ساخت یه آپارتمان طبق مجوز شهرداری چهار واحده با دو پارکینگ با پیمانکار قرارداد بستیم و در قرارداد ذکر شد هردو پارکینگ مربوط به دو واحد خودمان باشد و هر دو پارکینگ در سند مالکیت قید گردیده و چون می خواستیم پارکینگ را مسکونی کنیم با پیمانکار شرط کردیم موقع فروش دو واحد خودش حتما از خریدار اقرارنامه محضری بگیرد که اگر ما پارکینگ را مسکونی کردیم نسبت به مشاعات پارکینگ و حیاط آن اعتراض نداشته باشند و متن آن این بود که در صورت اخذ تغییر کاربری پارکینگ رضایت کامل داشته و هیچ اعتراضی ندارم و تعهد مینمایم هنگام فروش به خریدار بعدی هم اعلام کنم حدود 10 سال هست که از پارکینگ بعنوان مسکونی استفاده میکنیم البته یکی از مالکین 6یا7 سال پیش فروخت و مالک فعلی هم موقع خرید دیده و با علم اینکه پارکینگ مسکونی است واحدش را خریده بود الان میگوید من آن موقع اشتباه کردم و من که اقرارنامه امضا نکردم ولی الان هر دو واحد میگویند ما میخواهیم از مشاعات حیاط و پارکینگ استفاده کنیم خانه را خراب کنید و پارکینگ بصورت اولش برگردد و به شهرداری اطلاع دادند حالا با توجه به اینکه خودشان اقرارنامه محضری دادند و قیمت واحدی که خریداری کردند با توجه شرایط آن بوده و ما برای تبدیل پارکینگ به مسکونی کلی هم هزینه کردیم چه میشود و باید چه کاری انجام بدهیم از متن طولانی عذرخواهی میکنم

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر کمیسیون ماده 100 رای تخریب داد به دیوان عدالت اداری شکایت کنید